Nyhed

Månedens Demo er klar med debutalbum

Whores & Thieves udsender debutalbum og holder releaseparty

Det esbjergensiske rockband Whores & Thieves har i år spillet koncerter på blandt andet Spot!, Smukfest (Live Camp), Pumpehuset og Gimle, og nu er bandet klar med deres debutalbum, "Anti Echo Chamber", som er på gaden den 8. oktober. Den 28. september holder bandet releasekoncert på Vinbaren i Esbjerg.

Whores & Thieves har indtil videre haft sangen "Digging Holes" i rotation på P6 Beat, og de modtog fine anmeldelser for ep'en "The Ugly Truth" fra juni 2012. E'en blev "Månedens Demo" i GAFFA med fem stjerner og kommentaren: "Soundtracket til din næste flaske Bourbon? Det er let tilgengængeligt uden at prøve at være det, energisk uden at være ivrigt, stilsikkert uden at kopiere. Og meget uden for tiden."

Esbjergenserne skrev tidligere på året under på en pladekontrakt med Trechoma Records, og nu er det nye album altså snart klar til udgivelse. Fredag den 28. september klokken 16 holder bandet releaseparty på Vinbaren i Esbjerg, hvor de giver en forsmag på pladen: Hele pladen bliver spillet, og Whores & Thieves spiller koncert. Desuden vil der være gratis fadøl.


Det er nu muligt at høre høre fire af sangene fra det kommende album på bandets Facebook-side, hvor to af numrene også kan downloades. 

 

ANNONCE