Nyhed

Newbees Festival fuldender programmet

Den aarhusianske upcoming-festival præsenterer blandt andet Linkoban

Newbees Festival præsenterer hvert år nye danske kunstnere, som spås muligheden for et større gennembrud, og sidst i august blev første halvdel af programmet til festivalen offentliggjort, et program der blandt andet bestod af Dig & Mig, Green Lives og Mathilde Savery. Nu er festivalen klar med resten af programmet med navnene Linkoban (billedet), Homewrecker, Age of Giants og Dangers of The Sea.

Newbees Festival har i de sidste fire år haft held til at spotte flere af de næste store danske kunstnere og har kunnet præsentere navne som The Rumour Said Fire, Ginger Ninja, Wafande og Treefight for Sunlight. Sidste år var de desuden de første til at præsentere Ulige Numre for et større publikum. Dagen efter bandet spillede på festivalen, lagde de sangen og videoen "København" på nettet, og på få uger blev det et stort YouTube- og radiohit.

Blandt de nye navne på programmet er Linkoban og Dangers Of The Sea, som begge optrådte på Spot og Roskilde Festival i år. Linkoban er en forholdsvis ny dansk elektro-rapper, som bliver udgivet af Lucy Loves pladeselskab Superbilion Records. Dangers of The Sea består af medlemmer fra Efterklang, Slaraffenland og Saybia, og deres lyd er inspireret af 60'erne og 70'ernes folk-rock samt bands som Midlake, R.E.M., The Stone Roses og Loney, Dear.


Den 28.-29 september kan de ti up-coming kunstnere opleves i Stakladen, Studenterhus Aarhus tæt på Aarhus Universitet. Festivalen præsenteres i samarbejde med Studenterhus Aarhus og Danske Bank.

Læs mere om Newbees Festival her.

Det fulde program ser sådan ud:


Linkoban

Dig & Mig

Green Lives


Jetsi Kain

We Were Born Canaries

Schultz And Forever


Dangers Of The Sea

Mathilde Savery

Age Of Giants


Homewrecker

ANNONCE