Nyhed

30 Seconds To Mars ude med ny video

Jared Leto & co. er klar med musikvideo til førstesinglen på kommende album

30 Seconds To Mars udgiver deres nye album ,"Love Lust Faith + Dreams", den 21. maj.

Førstesinglen "Up In The Air" udkom ved en spektakulær begivenhed, da bandet havde arrangeret en release i samarbejde med NASA. Singlen blev transporteret ombord på SpaceX, som fungerer som cargo til rumstationen, og blev dermed spillet for første gang i rummet. Nu er der så også kommet en musikvideo til nummeret. I videoen medvirker blandt andre burleske-danserinden med mere Dita Von Teese og gymnasterne McKayla Marony og Jordyn Weilder.

Albummet er skrevet og indspillet rundt omkring i verden, blandt andet i Europa, Indien og i bandets studie i Californien og er produceret af sanger Jared Leto sammen med Steve Lillywhite (U2, The Rolling Stones, Peter Gabriel), som har co-produceret fire af albummets 12 numre. Lillywhite var også med på bandets forrige album, "This is War".

Jared Leto fortæller om albummet:

"Det her album er en slags evolution, det er en helt ny begyndelse. Kreativt er vi gået i helt nye retninger, hvilket er rigtig spændende, uventet og utrolig inspirerende."

30 Seconds To Mars er brødrene Jared Leto og Shannon Leto samt Tomo Milicevic. Sammen har de solgt over fem millioner album på verdensplan, og deres musikvideoer er samlet blevet vist mere end 300 millioner gange på YouTube. 

30 Seconds To Mars kan i øvrigt opleves til Fredagsrock på Plænen i Tivoli fredag den 21. juni.

Du kan se den nye video til nummeret "Up In The Air" her:

ANNONCE