Nyhed

Se EaggerStunns nye modellervoks-video

Dancehall-duoen tager på rumrejse i ny video

I det sidste års tid har drengene i EaggerStunn haft stor succes med deres dansksprogede dancehall og hiphop-inspirerede musik. De har allerede givet os hits som "Morder Dem", "Du Ka Løbe" og "Kugledans", og nu er de klar med en ny video til sangen "U.F.O." fra debutalbummet "Armagedion".

Ligesom titlen antyder, kommer Dwayne McFarlane alias Eaggerman og Kristoffer Sjelberg alias Stunn Gun op i de højere luftlag. Som Alis-beklædte rummænd i modellervoks bevæger de sig fra det ydre rum ned i en baggård, ligesom teksten dikterer: "Pas på, kig ud ad vinduet, det' EaggerStunn i en UFO, og vi lander nu". Videoen er produceret af Benjamin Kaae og Karl Kolind og kan ses nedenfor.

Vil man opleve EaggerStunn i levende live, har man stadig chancen. Gruppen afsluttede tidligere på denne måned en forårsturné, som tog dem stort set hele landet rundt. Den 6. juni er gruppen klar med en ekstrakoncert på Store Vega i København, hvor bandet lover spændende overraskelser. Billetter til denne koncert kan du finde via GAFFA Live.

ANNONCE