Nyhed

Smukfest er klar med programmet og nye navne

Danmarks Smukkeste Festival annoncerer de sidste navne og færdiggør det fulde program

Smukfest er i dag klar med spilleplanen samt deres fulde program og tilføjer i den forbindelse en række nye navne til årets festival:

"50 år med P3 – Battle i Bøgeskoven" er titlen på et jubilæumsshow lørdag aften på Bøgescenerne. Her fejres al den gode musik, der er kommet fra kanalen siden starten i 1963. Formen bliver et Live-Pod-Battle, hvor de to husorkestre, Hej Matematik og Veto, duellerer på musik fra de sidste 50 år. De har diverse solister med, der vil fortolke udvalgte hits fra P3s 50 årige historie. 

Derudover tilføjes også dancehall-gutterne Raske Penge & Klumben og sangerinden Ane Trolle (billedet), der efter samarbejdet med Trentemøller, og medvirken i Balstyrko og JaConefetti, nu er gået solo. Også Figurines-forsanger og solist Christian Hjelm, samt electronica- og indiepopsangeren Rangleklods annonceres til årets festival. 

P3s Lågsus værter – Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen – rykker dj-pulten ind i P3 Teltet fredag aften, for at lave en live-udgave af det populære radioprogram, med masser af gæster.

Smukfest 2013 foregår fra den 7.–11. august, med warm up og Live Camp på KærligHeden fra 4.–6. august. Lørdagsbilletterne er udsolgte, og det samme er de fleste boformer. 

Se det fulde program lige her.

ANNONCE