Nyhed

Spids Nøgenhat udsender opfølger til kultplade

Bandet giver i samme omgang tre koncerter

Til oktober udsender Spids Nøgenhat deres andet studiealbum, der har fået titlen "Kommer Med Fred". Albummet kommer til at indeholde syv eller otte originale og nyskrevne dansksprogede sange med titler som "Mere Lys", "Lolland Falster" og" Spids Nøgenhat i Græsset". "Kommer Med Fred" er optaget på tre dage og er indspillet live i studiet.

Spids Nøgenhat blev oprindeligt dannet som et sideprojekt i 1998 af Henrik "Hobbitten" Klitstrøm, Morten "Aron" Larsen samt Uffe "Aramis" Lorenzen, som på det tidspunkt alle var medlemmer af On Trial og i årevis har været en del af kernen i den københavnske undergrund med et hav af udløbere som Baby Woodrose, Ghost Rocket, Dragontears, Black Beacon Orchestra samt senest Blind Owl & Good Spirit.

Inspireret af dansksproget syrerock som Røde Mor, Alrune Rod og Furekåben spillede de som akustisk baseret guitartrio ganske få job over de tidlige år med en blanding af covernumre og eget materiale. Dette samarbejde kulminerede i 2001 med udgivelsen af albummet "En Mærkelig Kop Te", som måske ikke fik meget opmærksomhed ved udgivelsen, men har senere udviklet sig til et kultobjekt og er blevet genoptrykt mange gange på vinyl.

I 2009 genopstod Spids Nøgenhat efter utallige opfordringer, nu udvidet med rytmegruppen Anders "Moody Guru" Skjødt og Anders "Fuzz Daddy" Grøn, der begge i mellemtiden har spillet med Lorenzen i Baby Woodrose, samt lysmanden Sebastian "Zeppo" Bülow og hans psykedeliske visuals, der har medvirket til at gøre Spids Nøgenhat-koncerter til en helstøbt totaloplevelse. Blandt andet på Roskilde Festival 2011, hvor deres show resulterede i livealbummet "De Sidste Her På Jorden" fra 2012.

I forbindelse med det nye album spiller bandet også tre koncerter rundt i landet:

01/11/2013: Atlas, Aarhus (Forsalg)

02/11/2013: Studenterhuset, Aalborg (Forsalg)

09/11/2013: Pumpehuset, København (Forsalg)

 

ANNONCE