Nyhed

Teitur og Turboweekend til “Menagerie”

Nyt tre-akts arrangement blander mad, musik og levende billeder

Selskabet Makropol afholder den 8. maj deres nye arrangement "Menagerie" for første gang i LiteraturHaus i København. Her blandes mad, musik og levende billeder i en trekant, der opdeles i tre akter, og varer en hel aften. Håbet er, at kombinationen af de tre ingredienser kan føde nye oplevelser sammen.

Akt et består af en screening af dokumentaren "Dicte", og stemningen fra filmen flyder direkte over i en intim koncert med den københavnske sanger og sangskriver Valdemar Have.

Akt to er en koncert med Teitur, der flyves ind fra Færøerne, for at uropføre soundtracket til kortfilmen "The Load". Det sker i selskab med hans klassiske ensemble, der består af pianist Katrine Gislinge, trompetist Gunnar Halle og accordianist Rasmus Kjøller. De spiller kompositionerne live til filmen.

Akt tre giver Silas Bjerregaard, forsanger i Turboweekend, mulighed for at opføre et at sine sjældne dj-sæt sammen med VJ Super Carla. De to mødes i et mash-up af billeder og lyd fra den Robertnominerede kortfilm "Turbo".

Du kan se hele programmet og købe billetter til "Menagerie No 1" her.

ANNONCE