Nyhed

Waldo & Marsha klar med single og har album på vej

Det aarhusianske orkester løfter sløret for lyden på det kommende album

Tirsdag den 21. maj udgiver det otte mand høje orkester Waldo & Marsha deres længe ventede fuldlængde-debutalbum. Pladen har fået titlen "Zoo", og allerede nu er bandet klar med en smagsprøve fra denne. På diverse streaming-tjenester kan man således høre første singlen "Circular Surprise", som ifølge bandets pladeselskab A:larm Music giver et stærkt billede af, hvad der er i vente i på den kommende plade, hvor bandet forsøger at kombinere den lyttervenlige pop med skæve og forunderlige melodier. Umiddelbart tyder singlen også på et lidt mere synth-orienteret band end tidligere, blandet med den drømmende guitarpop, gruppen tidligere er blevet forbundet med.

Pladen følger op på ep'en "Smiling At The Ground" fra 2012 og den efterfølgende dobbeltsingle "Melancholia/Love". Om førstnævnte skrev GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann:

"Aarhusianske Waldo & Marsha, der består af ikke færre end otte medlemmer, og som har ulmet i den danske undergrund i en to-tre års tid efterhånden, er klar med deres debut-ep, der helt forventeligt demonstrer bandets fine flair for at sammenstrikke shoegaze-rock inspireret af klepperter som Slowdive og Cocteau Twins".

Samme sted kvitterede han med fire stjerner.

På pladen har Waldo & Marsha allieret sig med Niels Bagge alias Vinnie Who på sangen "Canals", og tracklisten er som følger:

1. Wide Awake, Wide Asleep

2. Canals (With Vinnie Who)

3. Leave Me Here

4. Am I Wasting Tears

5. Savannah

6. Lemon Drops

7. Crystalline

8. Circular Surprise

9. All I Ever Knew

ANNONCE