Nyhed

50 Cent gæster Danmark

Rapstjernen besøger København på torsdag for at promovere sine hovedtelefoner

Den amerikanske rapper 50 Cent er ud over sin musik også kendt for sin serie af hovedtelefoner, SMS Audio by 50 Cent. Med den kasket på gæster han Elgiganten i Field's i København på torsdag den 15. august klokken 14-16, hvor der vil være mulighed for at møde verdensstjernen, få autografer og selvfølgelig købe hovedtelefonerne.

"Det er et scoop at kunne byde 50 Cent velkommen i Elgiganten, og vi er enormt glade for, at han har valgt at besøge os og vores kunder," siger salgschef Glenn Manson.

50 Cent vil være i Elgiganten i storcentret Field's i København i to timer fra 14-16, hvor han vil signere hovedtelefoner købt på dagen.

"Vi ved, at vi har mange unge kunder, der elsker hans musik og hovedtelefoner, så hvad kunne være bedre end at give dem muligheden for at møde deres idol. Det er en unik mulighed, som vi glæder os meget til at give vores kunder," siger Glenn Manson.

"Vi har selvfølgelig fyldt hylderne med de sidste nye modeller og farver fra SMS Audio by 50 Cent," siger Glenn Manson og fortæller, at kunder, der køber et par af 50 Cents hovedtelefoner på dagen får adgang til en VIP-kø for at hilse på 50 Cent og få en autograf eller signeret deres hovedtelefoner.

Er du i København, kører metroen lige til døren. Stå af ved Ørestad Station.

Sidste år i august besøgte 50 Cent også København for at præsentere sine hovedtelefoner. Dengang var det Fona på Strøget, der fik besøg af verdensstjernen, og i den forbindelse gav han et interview til GAFFA, som også tog en stribe billeder. Du kan læse interviewet og se billederne her.

ANNONCE