Nyhed

Brandy optrådte for 89.960 tomme sæder

Den 34-årige r&b-sangerinde havde i lørdags sin pinligste optræden til dato, da hun var afslutningsact til en sportsevent nær Johannesburg

Brandy, der nok bedst er kendt for hittet "The Boy Is Mine" fra 1998, som hun sang sammen med kollegaen Monica, havde i weekenden en noget absurd oplevelse. Under Mandela Sports And Culture Day i Sydafrika, hvor hun var hyret til at afslutte den daglange sportsbegivenhed, var der ikke nogen publikummer tilbage, da hun gik på scenen.

Begivenheden fandt sted lørdag på FNB Stadium i Soweto, der har kapacitet til 90.000 sidende fans. Noget Brandy aldrig nåede at opleve, for da hun gjorde sin entre, var det kun 40 af pladserne, der var besat. Hele dagen havde stadionet været så godt som fyldt, alt imens der blev spillet rugby og amerikansk fodbold på plænerne.

Hverken Brandy eller arrangørerne bag eventen har sidenhen udtalt sig om den musikalske fiasko. Den sydafrikanske musiker Kabomo tweetede efter eventet: "Folk vidste ikke, at der var koncert efter sportsbegivenheden. Ingen vidste, at Brandy befandt sig på stadion. Måske 40 publikummer… Hun listede af efter to sange." Der må være tale om et kommunikativt brist et sted i eventens pr-afdeling. Den amerikanske r&b-stjerne er ellers et stort navn i Afrika og har optrådt der adskillige gange med stor succes.

ANNONCE