Nyhed

”Get Lucky”-producer laver musik med Chase & Status

Den garvede musiker og producer Nile Rodgers har igen været i studiet med en yngre gruppe

Nile Rodgers fik massiv medvind på den internationale musikscene, da singlen "Get Lucky" udkom tidligere i år. Nummeret, som Rodgers spiller guitar på og har produceret i samarbejde med gruppen Daft Punk (billedet, med Rodgers i midten), har siden udgivelsen fået verdensomspændende succes og indtaget adskillige top-rangeringer på diverse hitlister. Nu er Nile Rodgers igen klar med et nyt og spændende samarbejde, denne gang med den britiske drum and bass-duo Chase & Status, fortæller han på Twitter. Her skriver han: "Composed a song w/ drum n bass gurus @chaseandstatus earlier this year which I'll finish tonight". Chase & Status udgiver albummet "Brand New Machine" 7. oktober, og man må derfor formode, at sangen er at finde på albummet.

Rodgers har en lang fortid som guitarist i bandet Chic, der har eksisteret siden 1976. Udover de ti album, som han og bandet Chic har udgivet, har Nile Rodgers udgivet fire soloalbum i løbet af 90'erne. Igennem hele sin karriere har Rodgers som producer arbejdet sammen med en imponerende række kunstnere som David Bowie, Madonna, Mick Jagger, Duran Duran og Diana Ross.

I 2010 fik multitalentet Rodgers konstateret prostatakræft. Han kunne dog i sidste måned meddele, at han var fri for kræft, hvilket han giver hittet "Get Lucky" en stor del af æren for: "Jeg stod over for spørgsmål om liv og død, så det at få et nummer et-hit var ret fantastisk," fortæller Rodgers.

Ud over "Get Lucky" har Nile Rodgers senest arbejdet sammen med den svenske houseproducer Avicii på hans første album "True", der bliver udgivet til september i år.

Avicii optrådte til årets Smukfest, der med to stjerner desværre ikke fik GAFFAs anmelder helt op at ringe.

ANNONCE