Nyhed

Kæmpe jubilæumsnummer af GAFFA på gaden i dag

Vi fejrer vores 30 års jubilæum med hele 132 siders magasin med blandt andre Oh Land og samtlige kunstnere på GAFFAs jubilæums-cd "Gi' Et Nummer"

Se en helt ny, eksklusiv billedserie med Oh Land i GAFFAs gallerisektion

Så er årets niende GAFFA på gaden, sprængfyldt med interviews, temaartikler, anmeldelser, nyheder og livekalender.

I denne måned fylder GAFFA 30 år, og det fejrer vi med et kæmpestort jubilæumsnummer på hele 132 sider – 50 sider mere end sædvanligt.

Blandt andet kan du læse lange interviews med alle de 11 kunstnere, der medvirker på GAFFAs jubilæums-cd "Gi' Et Nummer", hvor de har fortolket en dansk sang fra de sidste 30 år. Det vil sige interviews med Ulige Numre, Mikael Simpson, Kirstine Stubbe Teglbjærg, The Eclectic Moniker, Nephew, Tim Christensen, The Floor Is Made Of Lava, Hymns From Nineveh, Go Go Berlin, Christian Hjelm og Nelson Can.

Vi har også talt med Oh Land, der er aktuel med sit tredje album og med ligeledes albumaktuelle Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Pinkunoizu, Teitur, Haim, Courtyard Hounds og S. Westmark.

Desuden har vi interview med den sudanesiske, fredselskende rapper Emmanuel Jal, som kan opleves på Images Festivalen i København, Aarhus og Aalborg 30. august-7. september.

I vores serie, som sætter fokus på jobbet som musikvideo-instruktør, møder vi denne gang Casper Balslev og fulgt ham på arbejde med Marina And The Diamonds.

I serien "Finale" kan du læse om komiker Jonathan Spangs forhold til musik og meget mere.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser, vores koncertkalender og meget mere. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med septemberudgaven af GAFFA!

GAFFA fejrer i øvrigt 30 års fødselsdagen med en stor, åben koncert på VoxHall i aften fredag den 30. august klokken 20 med Ulige Numre, Go Go Berlin, Nelson Can og Kirstine Stubbe Teglbjærg. Læs meget mere om jubilæumsfesten her.

Se en helt ny, eksklusiv billedserie med Oh Land i GAFFAs gallerisektion 

 

ANNONCE