Nyhed

Se koncertklip med Allan Olsen og D'damer

Nordjyden sender i dag et nyt livealbum på gaden med indspilninger fra sin novemberkoncert på Det Kongelige Teater

Allan Olsen udgiver i dag albummet "D'damer & Allan Olsen Live", som består af indspilninger fra en koncert på Det Kongelige Teater i sidste måned. I anledning af albumudgivelsen viser vi herunder optagelser fra selvsamme koncert.

Olsen spillede i november måned to koncerter i Aarhus og København, hvor han fik selskab af de fem kvindelige solister: Annika Aakjær, Maria Tiim, Randi Laubek, Dorthe Gerlach og Marie Bergman, som i tillæg var akkompagneret af Lars Skjæbæks orkester. Den ene af de to udsolgte koncerter er nu foreviget på Olsens nye album, som for nylig blev anmeldt af GAFFAs Michael José Gonzalez, der gav det fem stjerner: "Magi på tværs af kønnene i forrygende live-optagelse med Olsen og damerne."

Forud for de tidligere nævnte koncerter har Allan Olsen i 2013 spillet godt 70 koncerter landet rundt efter udgivelsen af albummet "Jøwt", der har fået platin med mere end 20.000 solgte eksemplarer. "Jøwt" blev tilbage i marts i år anmeldt af Lars Löbner Jeppesen, som lod sig imponere af Allan Olsens uimponerede stil. Han gav albummet fem stjerner.

ANNONCE