Nyhed

The Big Pink er halveret

Milo Cordell har forladt duoen til fordel for sit pladeselskab Merok

Den engelske rockduo The Big Pink er hermed blevet en hel del mindre. Den ene halvdel af duoen, Milo Cordell, har nemlig valgt at forlade bandet. Den resterende halvdel, bestående af Robbie Furze, har annonceret via Facebook, at han nu står alene tilbage. 

Cordell er flyttet til New York for at fokusere på sit eget pladeselskab Merok, der har udgivet plader med blandt andre Crystal Castles, Titus Andronicus og Klaxons. 

Bruddet falder lige midt i indspilningerne til gruppens nye, tredje album.


Opfølgeren til The Big Pinks album fra 2011, "Future This", er dog stadig aktuel og vil fortsat blive udgivet, ifølge Furze. Han har været i studiet med producere som Supreme Cuts, The Drum, Van Rivers og Andrew Wyatt. 

Furze tilføjede, at han og trommeslageren Vicky Jean Smith for nylig har indspillet tre nye sange i Electric Lady Studio i New York, hvor også The Big Pink indspillede deres debutalbum "A Brief History of Love" i 2009. Bandet vil også tage på turné med Black Rebel Motorcycle Club i England i marts måned. 

Furze brugte samtidig anledningen til at dele et 40 sekunder langt klip som en formsag på det kommende album. Du kan lytte til klippet via SoundCloud her:

ANNONCE