Nyhed

Euzen indvarsler dommedag i ny animationsvideo

Det danske art-pop-band er klar med en spektakulær video

Den 21. december 2012 skulle jorden ifølge adskillige konspirationsteorier – blandt andet udløbet af Maya-indianernes kalender – gå under. Det skete som bekendt ikke, selvom Psys musikvideo "Gangnam Style" netop dén dag rundede én milliard visninger på YouTube, hvilket ifølge en anden teori også skulle indvarsle jordens undergang.

Den danske art-pop-gruppe Euzen havde også travlt med at indvarsle jordens undergang i den spektakulære, meget ambitiøse og gennemarbejdede animationsvideo "The Great Escape". Imidertid nåede bandet ikke at blive færdig med videoen på dagen for jordens forventede undergang, og så var det jo heldigt, at jorden overlevede. Nu er videoen så klar, og du kan se den nedenfor. Videoen er instrueret af Christopher Juul, der også er komponist i både Euzen og et andet band, Valravn.

Euzen debuterede i 2009 med albummet "Eudaimonia", som i 2011 blev fulgt op af "Sequel". Begge album fik fire stjerner af GAFFA, og om sidstnævnte skrev Erik Barkman blandt andet følgende: "Det er et stort brød, Euzen slår op. Undertiden er det lidt fugtigt i midten, og andre gange er skorpen lovligt sort, men sangene når i mål langt oftere end ikke."


ANNONCE