Nyhed

Yo Felles: Vi er tre af verdens fedeste dj's

Vi har talt med dj-kollektivet, som kan opleves til upcoming-festivalen Vegas Udvalgte

Fredag den 25. januar lægger Vega scener til upcoming-festivalen Vegas Udvalgte med seks nye danske navne, som Vega spår bliver store i 2013. De seks solister og grupper er hiphop/soul-bandet Billow, electrorockduoen Broke, soulpop-duoen Ivory&Gold, electro-sangerinden MØ, det elektroniske band You.You.You. og dj-kollektivet Yo Felles.

Der er i øvrigt efterfest med medlemmer af The Eclectic Moniker, Sleep Party People og Lars & the Hands of Light bag dj-pulten.

GAFFA bringer i den kommende tid interviews med de seks kunstnere, og vi fortsætter med Yo Felles alias dj'sene Eloq, Dixone og Julius Sylvest.


Hvorfor startede I med at lave musik sammen?

– Jamen, vi mødtes over en masse dj-gigs og øl. Herfra fandt vi hurtigt ud af, at vi godt kunne lide at spille sammen, og ud over at det også fungerede godt sammen i et studie, så blev der kastet lidt frem og tilbage med idéen om at lave en slags dj-boyband. Egentlig mest for sjov, men da vi alle tre har stor repekt for hinandens musik som solokunstnere, og vi alle er nået rimelig godt ud i verden med vores musik, gik det ret stærkt med at få projektet banket ud til nogle folk, da vi først lagde lidt musik ud.

Hvordan vil I selv beskrive jeres musik?


– Energisk-futuristisk-adrenalin frembringende-borderline-ølfissehornmusik-electro! Eller bare noget man ikke kan sidde ned til...

Hvilke(t) album eller kunstner har været en inspiration for jeres musik?

– Bailefunk, sydstats-hiphop og kunstnere som Flosstradamus TNGHT, Baauer, Rl Grime, Schlachthofbronx, Wagners dramatik og Earth Wind and Fires blæser-ensemble-funk. 


Hvad er jeres styrke live?

– Vores energi niveau ligger rimelig højt oppe under loftet, og det smitter af på publikum. Ud over det er vi jo tre af verdens fedeste dj's, hvis vi selv skal sige det. Og så har vi jo seks hænder at gøre godt med, så vi kan trykke på ret mange fede knapper samtidig.

Hvem af de andre udvalgte glæder I jer især til at høre og hvorfor?


– MØ, hun står for noget af det mest fremsynede danske pop musik lige nu, og to af os har produceret for hende. Vi er fans!!

Læs mere om Vegas Udvalgte 2013.

Billetsalg via Vegas hjemmeside, Billetnet og på posthuse.


Vegas Udvalgte – historien kort:

Vegas Udvalgte blev første gang afholdt i januar 2011 med Let Me Play Your Guitar, Emma Acs, Panamah, Our Broken Garden og Freja Loeb og i 2012 med Penny Police, Shaq Boosie, Death Valley Sleepers, Soffie Viemose, Ulige Numre og Rangleklods.

Disse navne spåede Vega et gennembrud i henholdsvis 2011 og 2012, og den spådom må man sige i hvert fald i nogen grad er kommet til at holde stik, hvor især Emma Acs, Panamah, Freja Loeb, Ulige Numre og Rangleklods har oplevet pæn succes – sidstnævnte også uden for landets grænser.


ANNONCE