Nyhed

180° Virvar skaber eksperimenterende tog- og trampolinkoncerter

I weekenden kan man opleve mere kant i udkantsdanmark

Fester og festivaler med alternative koncepter syntes at skyde op som perler på en snor i øjeblikket. Senest med Henry's Dream i weekenden, der miksede performance med musikken, og et kig i kalenderen viser også en håndfuld fester i nærmeste fremtid, såsom for eksempel Søndagsvenner #2, omtalt i GAFFAs weekendguide, og de eksperimentielle  tiltag er også at finde i Oddsherred regionen under OK13 festivalen. 

Også det koncert-eksperimenterende kollektiv 180° Virvar er hoppet med på dén vogn, hvor de blandt andet på deres "InnovaTour (second edition)" har arbejdet med unikke koncept-koncerter, der har til formål at skabe virvar i det sædvanlige koncertformat og eksperimenterer med rum, koncertform og visuals.

Det gentager bandet nu med det formål at give udkantsdanmark mere kant, i form af tre koncerter weekenden over. Fredag aften på Nakkefestival, for senere søndag aften at spille en time i regionaltoget med start fra Holbæk, mens det skærer gennem landet. Tirsdag vender Virvaret tilbage til Oddsherred-området, når de sammen med en gruppe gymnaster giver en usædvanlig oplevelse i Sommerland Sjælland, hvor gruppen krydrer deres koncert med live-samplinger fra trampolinerne, som gymnastgruppen indtager under koncerten.

Du kan læse mere om Nakkefestival her og Oddsherredkulturfestival OK13 her

 

ANNONCE