Nyhed

Kødbyen får ny festival

Ny københavnsk musikbegivenhed indvarsles med tre dages koncerter i næste uge

Næste sommer får Vesterbro i København en ny festival, som afvikles i området Kødbyen og følgelig har fået navnet Kødbyen Festival. Og allerede i år varmes op til næste års festivaldebut, idet PH Cafeen på Halmtorvet inviterer til tre dages "introparty" den 25. til 27. juli.

Her vil man for blot 250 kroner for alle tre dage kunne opleve navne som Freddy & The Phantoms, Bryan Rice, Anna David (billedet) og Østkyst Hustlers. Det er også muligt at købe endags-billetter for 100 kroner til koncerterne i cafeens gårdhave, som indledes klokken 17.00 og fortsætter frem mod midnat, hvor en dj vil overtage underholdningen.

I en pressemeddelelse hedder det blandt andet om næste års festival: "Til næste sommer får København og ikke mindst Vesterbro en helt ny festival. Ideen er at skabe en festival i hele Kødbyen – den brune – den grå - den hvide kødby - ialt 25.000m2 festivalområde. Festivalen dannes og skabes af alle "teltholdere" (virksomheder og institutioner) i Kødbyen i et samarbejde med Københavns Kommune og andre interessenter.


Arrangørerne fremhæver mangfoldigheden som et bærende element i den nye festival:

"Hovedidéen er at skabe en inkluderende mangfoldighedsfestival. Kødbyen får lejlighed til at opleves samlet – ikke en brun med skole, Kultur, idræt, teater – en grå med virksomheder og kunstneriske entreprenører – og en hvid med stordrift – nydelsesindustri  og meget mere. Men én samlet Kødby – der virker sammen under festivalen. At ville inkludere på Vesterbro betyder også inklusion af folk med anderledes livssyn, med anderledes hverdag, med og uden sociale problemer. Festivalen skal turde tage afsæt i dette – og ikke gemme væk – men vise frem."

Programmet for næste weekends musikalske festligheder ser således ud:


Torsdag den 25. juli 

Kl. 17.00: The Monolith 
Kl. 18.00: Love Crystals 
Kl. 19.00: Modspil 
Kl. 20.00: Zjakalen 
Kl. 21.00: Mund De Carlo 
Kl. 22.00: Østkyst Hustlers 

Fredag den 26. juli 

Kl. 17.00: Gustav Wolter
Kl. 18.00: Yasin Bilgic
Kl. 19.00: Mount Rushmore Safari
Kl. 20.00: Learning To Walk
Kl. 21.00: Jesper Ejrup
Kl. 22.00: Bryan Rice - Louise Hart 

Lørdag den 27. juli 

Kl. 17.00: La Mesa De La Muertos
Kl. 18.00: Freddy And The Phantoms
Kl. 19.00: Nosy Parker
Kl. 20.00: Pernille Leeloo
Kl. 21.00: Substereo

Kl. 22.00: Anna David - Nadia


Konferencier alle dage vil være komiker og radiovært Carsten Eskelund.

ANNONCE