Nyhed

Kresten Osgood, Snöleoparden og Senyawa giver unikke koncerter

De tre artister giver et nyt bud på worldfusion-musik anno 2013

Det er tre gyldne muligheder for at opleve worldfusion-musik, der byder sig, når Kresten Osgood (billedet), Snöleoparden og Senyawa sætter hinanden stævne på Klaverfabrikken i Hillerød den 28. august, på Global i København den 29. august og på Atlas i Aarhus den 30. august.

Kresten Osgood og Snöleoparden har længe haft ambition om sammen at bevæge sig ud på musikalske eventyr. Dette får nu debut, når de til august får besøg af duoen Senyawa fra Java.

Senyawa er i øjeblikket et af de varmeste navne i hjemlandet. Bandet er en eksperimenterende duo bestående af Rully Shabara og Wukir Suryadi. De kommer fra den oldgamle by Jogjakarta i det centrale Java (Indonesien), og deres musik reflekterer deres traditionelle javanesiske arv gennem en ramme af nutidig eksperimental musik.


Kresten Osgood, der netop har modtaget den ærefulde Ken Gudman-pris, har tidligere inden for jazzgenren inviteret forskellige solister fra primært USA til
Danmark, og sammen med dem skabt musik til unikke koncerter. Snöleoparden har også flere gange inviteret musikere fra Pakistan til Danmark.

Af gode grunde kan der i skrivende stund ikke fortælles flere detaljer om musikken, da den først bliver skabt, når de fire musikere mødes tre uger i august. Kulminationen bliver de tre koncerter, hvor man altså kan forvente nye toner og et bud på, hvordan worldfusion-musik lyder anno 2013. 

Billetter kan købes via de respektive spillesteders hjemmesider.


ANNONCE