Nyhed

M.O.P. til Danmark igen

Rap-duoen besøger landet til september

M.O.P. er en forkortelse af Mash Out Posse og består af de to rappere Billy Danze og Lil' Fame, der begge er kendt for deres hårde levering. De voksede op i et af de hårdere kvarterer i Brooklyn, og M.O.P. var oprindeligt navnet på den bande, de var medlem af.

M.O.P. udgav deres første nummer tilbage i 1992, men det var først omkring 2000, at de for alvor slog igennem med hittene "Ante Up" og "Cold As Ice". Desuden havde deres album fra 1998 "First Family 4 Life" den tvivlsomme ære af at være det mest stjålne album i butikkerne. Siden har de været signet på både Jay-Z's Roc-A-Fella Records og 50 Cents G-Unit. I 2011 udgav de et album i samarbejde med tyske Snowgoons, der også omfatter den danske producer Sicknature. I fremtiden varsles også et album produceret af DJ Premier fra hedengangne Gang Starr.

M.O.P. har ved flere lejligheder været forbi Danmark, senest sidste år, hvor det var Aarhus, der fik fornøjelsen af de to herrer. Den koncert gav GAFFA fem stjerner med overskriften: "En af hiphoppens bedste live-acts. Hiphop længe leve. Hurra. Hurra. Hurra." Denne gang bliver det både Aarhus og København, som får visit, når M.O.P gæster Train den 20. september og Pumpehuset den 21. september sammen med et indtil videre hemmeligt surprise act.

Billetter kan købes via spillestedernes hjemmesider.

ANNONCE