Nyhed

Mother Lewinsky tager på turné i efteråret

Og det bliver deres første af slagsen

Det har været et travlt forår for den københavnske "indie classical"-trio Mother Lewinsky, der de sidste måneder har lavet en række ambitiøse musikalske projekter. I april udgav de deres anmelderroste selvbetitlede debut-ep, og i maj spillede de en ambitiøs crossover-koncert i Store Sal på Spot Festival sammen med det klassiske strygeorkester Det danske Ungdomsensemble.

Roskilde Festival udvalgte bandet til karriereudviklingsprojektet Roskilde Rising, og de lavede i den forbindelse to livevideoer med Nephews Simon Kvamm og The Blue Van-forsangeren Steffen Westmark. På Roskilde Festival lavede de i samarbejde med Roskilde Rising live strygerkaraoke, hvor festivalgæsterne i opvarmningsdagene kunne synge karaokehits, akkompagneret af et 16 mand stort livestrygeorkester. Senest spillede de koncert på Roskilde Festivals Pavilion Junior, hvor GAFFAs Ole Rosenstand Svidt gav dem en 4-stjernet anmeldelse.

Mother Lewinsky er nu klar til at tage på deres første rigtige turné, som bringer bandet og deres otte mand store liveorkester rundt på 12 spillesteder i hele landet.


"Det var været et meget intenst år - særligt de sidste fire måneder er det gået stærkt. Vi spillede vores første koncert med Mother Lewinsky i september sidste år og det er ret vildt at vi nu, under et år senere både har været på Spot og Roskilde, og nu har sådan et efterår foran os. Vi har haft det enormt sjovt med at sætte alle de vilde projekter op her i foråret, men nu bliver det fedt bare at pakke bussen og komme ud på landevejen og få spillet en masse koncerter," siger Søren Stensby, violinist i Mother Lewinsky.

Mother Lewinsky kan opleves her:

 5/9 Fermaten, Herning


 6/9 Klaverfabriken, Hillerød

 7/9 Rust, København

12/9 Sønderborghus, Sønderborg


13/9 Kulisselageret, Horsens

14/9 Stars, Vordingborg

19/9 Train, Aarhus


20/9 Pitstop, Kolding

21/9 Bygningen Vejle

9/11 Kulturhuset Pavilionen, Grenå


6/12 Harders, Svendborg

7/12 Tapperiet, Køge

 


ANNONCE