Nyhed

Roskilde Festival: Flere popstjerner fremover

Festivalchefen ser gerne navne som Justin Timberlake og Lady Gaga på festivalen

Selvom den netop overståede Roskilde Festivals booking af den formentlig ikke helt billige popstjerne Rihanna har vakt en del kritik, var pladsen foran Orange Scene stuvende fuld, da den 25-årige sangerinde gik på scenen klokken 23 fredag aften. Og Roskilde Festivals musikchef Rikke Øxner ser meget gerne flere popfænomenter af Rihannas kaliber på festivalen fremover. Det udtalte hun allerede inden popfesten fredag aften til Ritzau.

- Vi har Rihanna på i år, og vi vil gerne have mere fremadrettet. Hvis vi kan finde et godt popnavn hvert år, er det fint, så længe det er interessant. Vi har ikke kvoter for det, men det er et udtryk, vi gerne vil have på Orange Scene, udtaler Øxner.

Hun peger på, at det er en generel tendens, at de store popnavne tradtionelt har holdt sig fra festivalerne - en tendens, som der dog er tegn på er ved at ændre sig. For et par år siden indtog popikonet Beyoncé eksempelvis den britiske festivalgigant Glastonbury, og det er netop navne som hende, Øxner har i kikkerten. 

Også Lady Gaga og Justin Timberlake kunne være kandidater til et træde op på den Orange Scene, mener Øxner: - Laver de et rigtig godt show, som kan bruges på en festival i fremtiden, så ville de være helt oplagte muligheder, hvis de bliver ved med at lave interessant musik, udtaler musikchefen.

 

ANNONCE