Nyhed

Se Justin Timberlakes nye video

Justin er klar med musikvideo til “Take Back The Night” - første single fra det kommende album

Justin Timberlake er endelig klar med en officiel musikvideo til sin nyeste single "Take Back The Night", der er første single fra hans kommende album "The "20/20 Experience - Part 2", som udkommer den 30. september. Som titlen antyder er det anden del af albummet "The 20/20 Experience", der udkom i marts måned i år. 

Nummeret "Take Back The Night" har tidligere fået Timberlake rodet ind i problemer, grundet en amerikansk anti-vold-organisation med samme navn, hvilket GAFFA har skrevet om før. Dengang udtalte organisationens formand at de var "virkelig chokerede" og overvejede at retsforfølge Timberlake. 

Siden da har Justin svaret tilbage i et statement, der forklarede, at hans sang eller teksten dertil på ingen måde havde noget at gøre med organisationen, men at han var meget rørt og imponeret over deres arbejde for at stoppe vold mod kvinder.

I den nye video cruiser Timberlake rundt i New Yorks gader og har som sædvanlig et par nye moves oppe i ærmet, hvor han blandt andet dyster mod en lille dreng i en dancebattle. 

Se den nye video lige her:

ANNONCE