Nyhed

Diefenbach- og The Freudian Slip-frontmænd i nyt samarbejde

Allan Mattsson og Noah Rosanes er klar med video som The Ball And The Wall

Det er snart fem år siden, vi sidst hørte nyt fra Diefenbach, men nu er den ene af gruppens to forsangere, Allan Mattsson, klar i et nyt projekt sammen med Noah Rosanes, sanger og guitarist i duoen The Freudian Slip og producer for blandt andre Nelson Can, Boho Dancer og Echo Me. Det nye projekt hedder The Ball And The Wall, som dog egentlig er et soloprojekt for Noah Rosanes. Under det navn vil han kun lave singler, og hver single bliver skabt med en ny samarbejdspartner. Første single bliver elektropopnummeret "Dragonfly", som nævnt i samarbejde med Allan Mattsson, der i øvrigt snart er klar med sit neo-folk-debutalbum under aliaset Raise Dead.

Idéen omkring samarbejde, alsidighed og respekt for forskellige kunstneriske tilgange skinner også igennem i musikvideoen til "Dragonfly". Sangen er blevet delt op i bidder af 10 sekunder (i alt 20 bidder). Derefter er 20 forskellige kunstnere og kreative sjæle blevet udvalgt, og de har hver især har haft mulighed for at fortolke deres tildelte klip på sin helt egen måde.

The Ball And The Wall er desuden i gang med en duet på dansk mellem Penny Police og Echo Me, og albumaktuelle Boho Dancer har også meldt sig på banen for at se, hvad der kan ske i sammenpillet med The Ball and The Wall.

Se musikvideon til "Dragonfly":

ANNONCE