Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester



Skal det være Depeche Mode eller disco? Lys strandbar eller mørke synthesizers? Her er de bedste dj’s og dansegulve denne weekend.



Nu sætter GAFFA øget fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!





TORSDAG 



Efterfest med Depeche Mode



Når tonerne af "Never Let Me Down Again" klinger ud i Parken torsdag aften, har en ægte Depeche Mode-fan naturligvis på ingen måde fået nok. Heldigvis fortsætter løjerne da også flere steder: Skal det være i nærheden af Parken, kan man drible direkte over på Park, hvor dj Orlando og dj Primi spiller Depeche Mode hele natten, krydret med lidt Nitzer Ebb og Erasure og den slags. På Culture Box kan særligt umættelige fans rykke direkte ned i kælderen på Red Box, hvor Depeche Mode-entusiasterne Morten Kamper, Duch og Gerth står bag pulten og fyrer op for hele Depeche Mode-bagkataloget – inklusiv remixes, man ikke engang vidste eksisterede. Det aktuelle album "Delta Machine" kører på repeat hele natten på cocktailbaren White Box, mens Lulu Rouge og Thomas Madvig sørger for passende dyb og mørk lyd på mainfloor.



Hvad: Depeche Mode Afterparty


Hvor: Park Café, Østerbrogade 79, Kbh. Ø. 



Hvornår: Torsdag 13. juni fra kl. 23


Hvordan: 80 kr. via GAFFA Live



 


Hvad: The Official Depeche Mode Afterparty


Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K


Hvornår: Torsdag 13. juni fra kl. 23



Hvordan: 50 kr. Facebook-event





FREDAG




Acid-techno og synthesizers


Der sker spændende ting på Prags Boulevard i København, hvor et helt nyt spillested med højt til loftet og festsauna (jep!) slog dørene op med officielt brag i sidste weekend. I denne weekend er der gang i den igen, bare i en af de andre bygninger: Tårnet. Her er der live-techno fredag aften, og det er altså techno på den analoge måde, med synthesizers og trommemaskiner. "Vi gider ikke de der laptopkoncerter!" lyder det fra arrangørerne. "Vi vil ha' fornemmelsen fra for 15 år siden, hvor techno stadig var techno og ikke softwaremusik." Det er erfarne elektroniske musikere, der står bag synthesizerne, men de gemmer sig (i ægte oldschool-technostil) bag hemmelige navne i nye konstellationer denne aften: Danish Machines, Sjang Misjel Shar og Frimærkeklubben. Aftenens dj's, Bo V og Jens M, serverer hård minimal techno (og de spiller kun vinyler, naturligvis), mens Øbro og Kobe sørger for visuelt halløj. Det koster 30 kr. (selv prisen er oldschool), og der er 10-kroners bar. Husk kontanter. 



Hvad: Roi og Laser præsenterer Danish Machines, Sjang Misjel Shar og Frimærkeklubben



Hvor: Tårnet, Prags Boulevard 43, Kbh. S.


Hvornår: Fredag 13. juni fra kl. 21 til 03


Hvordan: 30 kr.
 Facebook-event






 

LØRDAG



Efterfest med Northside



Efter lørdagens fabelagtige program på Northside med blandt andre The Eclectic Moniker, The Flaming Lips og Trentemøller som højdepunkter, kan energiske festivalgængere med ekstra kræfter i dansebenene rykke direkte til Vestergade og feste videre på V58 hele natten. Kenton Slash Demon (billedet, ja, det er Jonas og Silas fra When Saints Go Machine), dj Static samt Nicholas Kawamura og Pelle Peter fra P3 og P6 Beat står bag pulten, og der er gratis adgang inden 01. Og hey: Det koster kun 25 kr. efter 01 med et Northsidearmbånd om håndleddet.



Hvad: Northside-efterfest


Hvor: V58, Vestergade 58, Aarhus C.



Hvornår: Lørdag 15. juni kl. 23:59


Hvordan: Gratis inden 01, derefter 50 kr. 25 kr. med Northside-armbånd.



 


Mørk disco


Har I lagt mærke til det? Ordet "disco" er allevegne. Og det er ikke nødvendigvis noget, man bobler af begejstring over nede i maven, hvis man er typen, der holder af elektronisk musik med en mørkere tone. Men hvis man gerne vil udfordres på sin disco-skepsis, kan man tage på Toldboden lørdag aften, hvor discoen kombineres med et skvæt voodoo-mørke af nogle dj's, der har godt styr på deres pladesamlinger – og forstand på festkulturens både lyse og mørke sider. Det er det rutinerede trekløver Jean von Baden, Mester Jakobsen og Feltman, der fyrer op for første udgave af Voodoo Disco: en tilbagevendende lørdagsklub med fokus på disco, klassisk house og 80'erne sådan generelt. Forvent kærligheds-voodoo-dukker, haitianske cocktails og andre kompetent skæve indfald – serveret på dansegulvet med byens smukkeste udsigt.



Hvad: Voodoo Disco



Hvor: Toldboden, Nordre Toldbod 24, Kbh. K.


Hvornår: Lørdag 15. juni fra kl. 22


Hvordan: Gratis før 23, derefter 100 kr. 
Facebook-event






 

Strandbar med musiktrumf


Der er en hel del strandbarer, som kæmper om københavnernes opmærksomhed efterhånden, og nu slår Docken i Nordhavnen også dørene op for deres oase ved Øresund - med dj's og drinks i sandet fra kl. 14 hver eneste lørdag resten af sommeren, når vejret tillader det. Og hvordan får man så rykket magelige københavnere til Nordhavnen, når Stranden på Vesterbro eller Toldboden på Langelinie er tættere på for de fleste? Well, Docken har i hvert fald en musikalsk trumf: Deres resident-dj's er Ecco & Cool, så musikalsk set bliver det et interessant sommer-spot: Fra tilbagelænet Dean Martin om eftermiddagen, mens der tændes op i grillen, til elektronisk musik af allerbedste skuffe om aftenen (og om natten, hvor festen rykker indendørs, hvis folk bliver grebet af rave-stemning).




Hvad: BBC (Beach, Barbecue & Club) på Docken


Hvor: Docken, Færgehavnsvej 35, Kbh. Ø.


Hvornår: Første gang lørdag 15. juni og hver lørdag fremover fra kl. 14 til ud på natten



Hvordan: Facebook-event

 

ANNONCE