Nyhed

John Fogerty er øverste nyhed på hitlisten

"Wrote A Song For Everyone" debuterer højt på ugens albumhitliste

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge er øverste nyhed på albumhitlisten John Fogerty, der debuterer på en andenplads med "Wrote A Song For Everyone", hvor en række markante gæster medvirker, blandt andre Foo Fighters, My Morning Jacket og Brad Paisley. Førstepladsen er som i sidste uge Daft Punk og deres "Random Access Memories", der også topper hitlisten i blandt andet USA, Storbritannien og hjemlandet Frankrig. Tredjepladsen er Johnny Hansen og hans "Songs From My Heart", mens Melodi Grand Prix-vinderen Emmelie de Forest og hendes "Only Teardrops" i denne uge har kæmpet sig op på en fjerdeplads, hendes hidtil bedste placering på hitlisten.

Schalgersangerinden Andrea Berg og hendes "My Danish Collection" er ny på en femteplads, Alice In Chains går ind på en 14. plads med "The Devil Put Dinosaurs Here", afdøde Natasja og hendes remixalbum "Gi' Os Christiania Tilbage" debuterer på en 26. plads, og Sømændene og "Vi Går Sammen Ned" går ind, eller måske rettere ned, som nummer 39.

Tracklisten toppes igen i denne uge af Daft Punk feat. Pharrell Williams og "Get Lucky", der har skubbet sidste uges etter, Emmelie de Forest ned på en fjerdeplads, og streaminghitlisten har også Daft Punk og Pharrell Williams i toppen, ligesom i sidste uge.


Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, har Leona Lewis og "Glassheart" i top, mens Emmelie de Forest og "Only Teardrops" ligger nummer 1 på den tilsvarende liste for enkeltnumre. Det mest spillede nummer på de danske radiostationer er de efterhånden allestedsnærværende Daft Punk feat. Pharrell Williams og "Get Lucky".

Se alle de officielle danske hitlister her.

ANNONCE