Nyhed

Musik i Lejet tilføjer de sidste navne

Festivalen, der foregår i nordsjællandske Tisvildeleje, fuldender årets program

Det er i år femte gang, at Musik i Lejet løber af stablen. Den lille festival udspiller sig tæt ved strandkanten i det nordsjællandske Tisvildeleje og har i år udvidet formatet. Festivalen har tidligere været gratis, men har nu valgt at højne niveauet for såvel festival som selve musikprogrammet, og det koster nu derfor lidt at deltage – beløbet er dog nærmest symbolsk i forhold til, at der er tale om en tre-dages festival, hvilket er på baggrund af, at Musik i Lejet er et non-profit arrangement.

Der føjes nu yderligere fem navne til årets festival, og programmet fuldendes dermed:

Mikael Simpson
Dansk sanger og sangskriver, der har vundet utallige priser for sin melankolske singer-songwriter-/elektronika-musik. Mikael Simpson har tidligere været en del af indie-bandet Luksus, men har de sidste 11 år primært haft en solokarriere, dog præget af diverse samarbejder med kunstnere som Trentemøller, Asger Baden, Jørgen Leth og hans bandprojekt Sølvstorm.

Mund de Carlo
Rapperen Carlos Demsitz går under navnet Mund de Carlo, når han optræder. Rapperen har udgivet tre album og har været en aktiv deltager i den danske freestyle-konckurrence MC's Fight Night. Mund de Carlo har tidligere været en del af rap-gruppen RimLigheden, som han havde sammen med kollegaen Balthasar.

Baby In Vain
En trio, der består af tre danske piger under tyve år. Pigerne får deres inspiration fra stoner-rock og 90'ernes grunge og skaber dermed en melodiøs og skramlet guitarrock. Gruppen har tidligere spillet på Roskilde og på Spot Festival og gæster i år foruden Musik i Lejet blandt andet Skive Festival.

Dangers of the Sea
Folkrock-gruppen udgav deres selvbetitlede debutalbum i februar i år, et album, som GAFFAs anmelder Pelle Sonne gav fire stjerner og ordene "Lovende og indimellem glimrende dansk indiefolk-debut" med på vejen. Gruppen består af nuværende og tidligere medlemmer fra Efterklang, Slaraffenland og Saybia.

Paula NewWoman
Sangerinden Paula NewWoman har tidligere været trommeslager og sanger i pigebandet Daughters of Heavy samt sanger og sangskriver i bandet Under the Sherry Moon, men specialiserer sig nu i afdæmpede coverversioner af 80'er-hits.

Festivalens line-up tæller i forvejen navne som Den Sorte Skole, Marie Key, Vinnie Who, The William Blakes, Boho Dancer og Lucy Love. 

Musik i Lejet forgår den 18-20. juli, og billetter kan købes via billetto.dk, men er man under 12 år eller over 60 år, er der fri adgang til festlighederne.

ANNONCE