Nyhed

Panamah opgraderer koncert

Koncerten i Lille Vega er nu udsolgt, og gruppen rykker derfor op i Store Vega

Den københavnske elektropoptrio Panamahs koncert i Lille Vega 26. november er nu udsolgt, og bandet har derfor valgt at give flere fans mulighed for at høre dem til efteråret og rykker koncerten op i Store Vega. Det populære band oplever stor interesse for deres live-shows og har for nylig udvidet turnéen med fire koncerter i henholdvis Aalborg, Odense, Herning og Greve.
 
Guitarist Peter Lützen udtaler: "Vi glæder os vanvittigt over denne fantastiske nyhed. Midt i sommervarmen er det fantastisk også at kunne glæde sig til efteråret. Det vil blive første gang, vi spiller det nye album live, og hvilken perfekt måde at varme op på."
 
Panamah debuterede i 2010 med singlerne "Ikke For Sent" og "Et Sted At Stå", der begge blev radiohits og i 2011 blev fulgt op af albummet "Ud Af Stilhed". I 2012 fik gruppen et stort hit med singlen "DJ Blues" og efterfølgende med "Børn af Natten", der udkom tilbage i februar 2013, og som har opnået platin-status på streaming og guld på download. Bandet optrådte senest til årets Zulu Awards med begge singler, hvor de samtidig tog prisen for "Årets nye navn" med hjem. Til efteråret udgiver de deres andet album.

Panamah optrådte også på årets Spot Festival, hvor GAFFAs anmelder Lisa Amtoft Jensen tildelte koncerten fire stjerner og blandt andet skrev følgende: "Til Spot-koncerten optrådte Panamah med et liveband på seks mand. De spillede radiohittet "DJ Blues" i en udgave, der mindede om studie-indspilningen med en akustisk-præget outro, der ledte over i en remix-version af nummeret. Det var lækkert at få lidt ekstra på den front, og det viste også, at Panamahs musik kan lidt af det hele – det fungerer ikke kun i de nedbarberede akustiske sekvenser, men også i de rendyrkede elektroniske. Panamahs seneste single "Børn af Natten" virkede også perfekt i det samme spændingsfelt mellem det elektroniske og organiske. Det var musik både til dansegulvet og til de stille stunder."

Panamah er:
Amalie Stender: vocal
Peter Lützen: guitar, vokal
Anders Christensen: synth
 
Billetter til de kommende koncerter er nu i salg:
 
26/11 Store Vega, København - http://www.billetnet.dk
27/11 Skråen, Aalborg - http://www.billetlugen.dk
28/11 Train, Aarhus - http://www.billetnet.dk
5/12 Portalen, Greve - http://www.billetnet.dk
6/12 Fermaten, Herning - http://fermaten.billetten.dk/
7/12 Musikhuset Posten, Odense – http://www.billetlugen.dk

ANNONCE