Nyhed

Passenger til København

Singer-songwriteren Mike Rosenberg, kendt for kæmpehittet "Let Her Go", gæster hovedstaden til efteråret

Det går stærkt for den populære engelske sanger og sangskriver Mike Rosenberg, der er manden bag aliaset Passenger. Han har spillet to udsolgte koncerter i København, været support til Ed Sheeran og er også på programmet til denne weekends NorthSide Festival. Nu kan han offentliggøre yderligere en koncert i Danmark, nærmere betegnet i Store Vega i København søndag den 3. november.

Det var med udgivelsen af det anmelderroste album "All The Little Lights" fra 2012, at Passenger nåede op fra undergrunden og ind på hitlisterne med singlen "Let Her Go" i spidsen. "Let Her Go" har toppet singlehitlister i en lang række europæiske lande, inklusive Danmark, hvor den har ligget nummer ét på den officielle singlehitliste.

Passenger eksisterede som band i årene 2003-2009 og udgav som sådan to album, men den store succes er kommet, efter at Rosenberg begyndte at arbejde som solist. Han udgiver dog fortsat sin musik under navnet Passenger, og andet udspil fra ham som solist er gennembrudsalbummet "All the Little Lights".

Passenger spiller en blanding af country, folk, pop og rock og gør sig bemærket med en instrumntering bestående af blandt andet akustiske guitarer, banjo, violin og blæsere.

GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez tildelte albummet "All The Little Lights fire stjerner og skrev blandt andet:

"Med Rosenbergs behageligt bløde stemme i centrum for en mindst lige så behagelig instrumentalisering bestående af varme akustiske guitarer, banjo, violin og blæsere (mariachi-trompeterne i The Wrong Direction er en ren fryd!), serveres en række fine og iørefaldende sange, der både har melodisk tyngde og tekster med masser af eftertanke og humor. Lidt ligesom en country-folk-udgave af Lily Allen eller en Mike Skinner på en halvdoven dag."

Forsalget starter fredag den 14. juni kl. 10.00. Find billetter via GAFFA Live.


ANNONCE