Nyhed

RECession-bagmand udgiver album

Kim Holm fra den alternative aarhusianske festival udsender industrial-album sammen med John R. Mirland

Aarhusianske Kim Holm er i musikmiljøet nok mest kendt som arrangør af den aarhusianske alternative musikfestival RECession, der blandt andet har trukket navne som Marc Almond, Skinny Puppy og Martin Hall til Aarhus. Nu springer Holm også ud som elektronikamusiker inden for den minimalistiske industrial sammen med John R. Mirland i projektet Holm/Mirland, som netop har udgivet minialbummet "Europa Machine".

Minialbummet indeholder seks originale kompositioner samt fire remixes leveret af Portion Control (UK), Cruise [ctrl] (B), Alter Der Ruine (US) og Mark Stewart (UK, eks-The Pop Group). Åbningsnummeret, "EuroKrise", bygger på en række samples af den tyske forbundskansler Angela Merkel og har også fået lavet en musikvideo, skabt af bandet selv. Se videoen nedenfor.
 
Musikken komponeres på et udvalg af analoge, digitale og modulare synths og optages og mikses i Mirlands studie The Sweatshop. Duoen lægger efter eget udsagn vægt på enkle, men effektive kompositioner med fokus på energi og nerve.
 
"Europa Machine" er udkommet og kan købes digitalt på alle velkendte digitale platforme. En limited udgave af cd'en kan desuden købes direkte hos bandet gennem holmmirland.bandcamp.com samt udvalgte butikker.
 
Se videoen til "EuroKrise":
 
 
ANNONCE