Nyhed

Tusindvis af billetter til Odense-festival stjålet

Billetter til en værdi på over en million kroner blev stjålet forrige nat

De to ejere af festivalen Odense Fun-Life havde natten til søndag indbrud i deres bil, hvor intet mindre en 4000 billetter til parrets festival blev stjålet.

Billetterne var blevet printet til Odense Fun-Lifes billetstafet, der foregik denne weekend. Til stafetten var det muligt at købe festivalbilletterne til den nedsatte pris af 250 kroner - endagsbilletterne til den tre dage lange festival koster ellers 200 kroner. Efter weekenden skulle billetterne endvidere være solgt i 7-Eleven-butikker rundt omkring på Fyn, dog er denne service blevet udsat grundet sikkerhedsmæssige årsager i forhold til alle de stjålne billetter.

De stjålne billetter har det tilfælles, at de har e-mail adressen "[email protected]" stående på sig, og har man købt en billet med denne mailadresse, vil den altså ikke være adgangsgivende til Odense Fun-Life. Har man tidligere på ugen købt billetter med den pågældende mailadresse, skal man kontakte [email protected] og få ombyttet sine billetter.


Har man oplysninger, der kan hjælpe med at opklare sagen omkring de stjålne billetter, bedes man kontakte Fyns politi på telefon 66141448.

Odense Fun-Life Festival foregår den 28-30. juni, og blandt de optrædende findes Sanne Salomonsen, Shaka Loveless, Outlandish, Rocazino, Infernal, Folkeklubben og Michael Learns to Rock.

Der kan i skrivende stund stadig købes billetter sikkert, og til den billige pris, til festivalen via billetto.dk


ANNONCE