Nyhed

GAFFA dækker Spot intensivt

I denne weekend vil GAFFA.dk bugne med anmeldelser fra Spot Festival 2013

I dag begynder Spot Festival 2013 i og omkring Godsbanen og Musikhuset i Aarhus, og i to dage vil byen blive forvandlet til et mekka for danske og internationale musikelskere, der vil kunne opleve en lang række primært nordiske navne på scener rundt om i det centrale Aarhus. Og vanen tro dækkes festivalen intensivt på GAFFA.dk. Blandt årets optrædende kan nævnes Marie Key (billedet), Fallulah, When Saints Go Machine, MØ, Indians og mange, mange flere – i alt cirka 120 navne.

GAFFA er den officielle mediepartner for Spot Festival, og som sådan stiller Nordens største musikmagasin i år med en lang række anmeldere og fotografer samt et hold fra GAFFA TV, der skal interviewe udvalgte kunstnere.

Forvent derfor anmeldelser og indslag ad libitum fra Danmarks absolut største og mest betydningsfulde festival for ny dansk og nordisk rock, elektronika, singer-songwritere og det, der ligner. Masser af branche- og mediefolk fra ind- og udland kommer til Aarhus for at finde ud af, hvad der rykker på den danske og nordiske musikscene lige nu, og ikke mindst talentspejderne har antennerne ude. GAFFA vil stå der sammen med dem hele weekenden.

Mange kender historierne om, hvordan navne som The Raveonettes, Mew, Under Byen, Dúné, The Blue Van, Bernhoft og mange flere er blevet, ja, spottet på Spot og efterfølgende har fået gang i en international karriere. Om det også sker i år, vil de to næste dages koncerter og tiden herefter vise.

På GAFFA.dk vil vi gøre vores til at holde dig orienteret om, hvad der er værd at holde øje med fremover. Det vil specielt være anmeldelserne, der er i fokus, men vi bringer også en stribe interviews på GAFFA TV. Anmeldelserne vil også kunne ses på Spot Festivals hjemmeside.

Køb billetter til Spot Festival via GAFFA Live.

 

ANNONCE