Nyhed

GAFFA præsenterer demofavoritter

GAFFAs demoredaktør og spillestedet Viften inviterer fire bands ind i rampelyset lørdag

Måned efter måned sender håbefulde bands deres demoer ind til GAFFAs demoredaktør Hansen - nogle til en ublid behandling, mens andre får et skulderklap, en konstruktiv kritik eller et puf i retning af rampelyset.

Det sidste er tilfældet med de fire bands Mellow Yellow, Dog in a Bag (billedet), Lagerloudz og Wanted Jacks, som alle er blevet særligt udvalgt til at optræde ved en showcase på spillestedet Viften i Rødovre i morgen aften, lørdag den 4. maj.

Det er Viften og Hansen, som har udvalgt fire bands som "mathcer hinanden stilmæssigt og samtidig kan levere varen live", lyder det fra Hansen om lørdagens koncert. Mens Mellow Yellow (med navn fra Donovan-sangen af samme titel) gør sig i, hvad der bredt betegnes som "70'er-rock", kalder Hansen Dog in a Bags udtryk "sydstats-pikrock".

Melodiske kvaliteter

Hos Lagerloudz fremhæves de glamrockede kvaliteter, mens Wanted Jacks karakteriseres ved blandt andet deres melodiske islæt. Der er gratis adgang til lørdagens arrangement for medlemmer af GAFFA Plus Guld, mens andet godtfolk må slippe 50 kroner for det firfoldige, musikalske traktement.

Koncerten, som indledes klokken 20.00 på Viften, er endnu et arrangement under overskriften "Rising Stars". I dette regi har man tidligere kunnet opleve navne som Murder, I Got You On Tape, Hymns From Nineveh og CODY, som siden har formået at skabe sig karrierer på deres respektive, musikalske territorier.

Du kan læse mere om Rising Stars og finde billetter til lørdagens showcase her.

ANNONCE