Nyhed

Hør Daft Punks kommende album nu

Den franske elektroduo streamer "Random Access Memories" en uge før udgivelsen

Den franske elektroduo Daft Punk alias Thomas Bangalter og Guy-Manuel de Homem-Christo udgiver, som den opmærksomme musikelsker nok har fundet ud af, deres længe ventede album "Random Access Memories" 21. maj, og de streamer nu albummet via iTunes. Albummet kommer til at indeholde 13 sange og udkommer på selskabet Columbia Records, som gruppen for nylig skrev kontrakt med efter at have afsluttet et mangeårigt samarbejde med Virgin.

Albummet er indspillet i samarbejde med producerlegenden Nile Rodgers (Chic, Madonna, David Bowie med flere), og blandt de medvirkende er en anden producerlegende, Giorgio Moroder (Donna Summer med flere) samt Strokes-sanger Julian Casablancas, Pharrell Williams, den Oscar-vindende sangskriver Paul Williams (The Carpenters med flere) og Animal Collective-medlemmet Panda Bear.

Singleforløberen "Get Lucky" feat. Pharell Williams ligger for tiden på førstepladsen på hitlisten i blandt andet Frankrig, England og Danmark.

Det nye album bliver Daft Punks første ordinære album siden "Human After All" fra 2005. De debuterede i 1997 med "Homework", som blev en stor succes og blandt andet rummede hittene "Da Funk" og "Around The World". Albummet blev fulgt op af "Discovery" fra 2001, og duoen har desuden udgivet et soundtrackalbum til Disney-filmen "Tron" i 2010 samt to livealbum, tre remixalbum og to opsamlinger.

Hør albummet hos iTunes.

 

ANNONCE