Nyhed

Legendarisk MTV-vært til Spot Festival

Ray Cokes interviewer Stine Bramsen i Musikhuset fredag eftermiddag

For tredje år i træk er pladeselskabet Copenhagen Records såkaldte Beta Sessions rykket til Århus i anledning af branchebegivenheden SPOT Festival - og i morgen (fredag den 3. maj, red.) er det ingen ringere end den navnkundige MTV-vært Ray Cokes, som står i sidsen for løjerne i Musikhusets Rytmiske Sal.

Idéen med Beta Sessions er at præsentere mindre kendte kunstnere i en nedbarberet opsætning, og imorgen fra klokken 16.00 kan man således opleve henholdsvis Stine Bramsen (Alphabeat) som solist, popduoen Noah samt neo-folk-ensemblet The White Album i intimt og akustisk regi. Sidstnævnte erstatter iøvrigt tysk-schweiziske Boy, som har måttet melde afbud til festivalen.

Anderledes session

Foruden det musikalske traktement vil Cokes interviewe de optrædende på scenen, og ifølge arrangørerne af festivalen kan man med "Beta Session Ray Cokes Edition" fredag eftermiddag forvente "en anderledes session, hvor publikum spiller en lige så stor rolle som musikken og hvor værten nok skal gøre sit til at holde underholdningen helt i top".

Ray Cokes markerede sig som en af musikkanalen MTVs markante profiler i de tidlige halvfemsere, blandt andet som vært for det populære, direkte show "MTV's Most Wanted".

ANNONCE