Nyhed

MC’s Fight Night afslører finalested

Årets MC’s Fight Night-finale bliver den største i arrangementets 14-årige historie

Freestylekonceptet MC's Fight Night, der netop har holdt et års pause, har indgået en aftale med Tivoli, der derved stiller Plænen til rådighed, når konkurrencen skal afholde sin finale lørdag den 7. september. MC's Fight Night-finalen har tidligere været afholdt i Cirkusbygningen, KB Hallen, Amager Bio og TAP1, men nu er det altså Tivolis tur, og finalen bliver dermed den største i konkurrencens historie.

Plænens almindelige scene bliver på dagen udskiftet med tribuner, hvor der vil være omkring firehundrede siddepladser, og ikke mindst den karakteristiske boksering i midten. Den ægte Fight Night-ånd holdes altså intakt.

Rap-battlen har gennem sin lange levetid haft deltagere som Natasja, Clemens, Per Vers, Ataf, UFO,  Jøden, Pede B, Kejser, Ham Den Lange, Mikl (billedet) og Fantomet.

Tilmeldingen til de respektive kvalifikationsrunder er åbnet og afholdes i henholdsvis København og Aarhus. I København foregår kvalifikationen i Amager Bio den 16. juni, og i Aarhus den 22. juni på Train. Billetter kan findes via GAFFA Live.

MC's Fight Night-finalen afholdes på Plænen i Tivoli lørdag den 7. september klokken 18.30. Tribunebilletter kan fra mandag den 27. maj klokken 10 købes via billetlugen.dk. Til resten af Plænen er der adgang med almindelig Tivolientré. 

ANNONCE