Nyhed

Metalsanger anholdt for at planlægge lejemord

Grammy-nomineret amerikansk metalsanger under mistanke for at ville gøre det af med konen

Tim Lambesis, medstifter af det Grammy-nominerede heavy metal-band As I Lay Dying, blev i går arresteret i det sydlige Californien. Politiet mener nemlig, at Lambesis har hyret en lejemorder til slå sin fraseparerede kone ihjel. Det skriver The Guardian.

I en udtalelse fra San Diego Countys sheriff lyder det, at politiet i sidste uge modtog information om, at Lambesis havde hyret en lejemorder til at gøre det af med konen. En task force satte hurtigt gang i en undersøgelse, der førte til anholdelsen tirsdag. Sheriffen vil på nuværende tidspunkt ikke ud med flere oplysninger, og det er heller ikke klart, hvorvidt Lambesis har hyret en advokat.

Tim Lambesis var medstifter af As I Lay Dying, da de i 2000 så dagens lys i San Diego. Bandet har udgivet seks albums, heriblandt "An Ocean Between Us" fra 2007, der nåede nummer otte på Billboards hitliste. Fra dette album blev nummeret "Nothing Left" nomineret til en Grammy for Bedste Metal Performance.

Ifølge bandets hjemmeside skal As I Lay Dying spille en turné i USA med adskillige andre metal-acts, en turné, som efter planen begynder senere denne måned.

ANNONCE