Nyhed

Musikstreamingtjenesten Deezer satser på Danmark

Endnu en spiller melder sig på banen

Endnu en tjeneste ser dagens lys. Tidligere i dag skrev vi på GAFFA om Googles nye musik- og -streamingtjeneste, og nu har den digitale musikstreamingtjeneste Deezer offentliggjort, at de vil satse stort på det danske marked. Det skyldes blandt andet, at Danmark anses som et kæmpevækstpotentiale hvad angår streaming – både inden for film og musik.

Deezer har sin oprindelse i Frankrig og er nu tilgængelig i mere end 182 lande verden over. Tjenestens musikkatalog indeholder over 20 millioner numre, og den har indgået samarbejde med mere end 50 musikredaktører i forskellige lande. Deres arbejde er at tilpasse playlister og radiokanaler til det enkelte land, og på den måde ønsker Deezer at skille sig ud fra flokken. 

I øjeblikket anbefaler de sine nye danske brugere at lytte til fremspirende artister som Baby in Vain, MØ, Schultz and Forever, Reptile Youth, Tomas Barfod og Lars and the Hands of Light samt mere etablerede kunstnere som WhoMadeWho, Efterklang og Turboweekend.

Det er muligt at lytte til Deezer via en internetbrowser, og det kræver derfor ikke et særskilt installeret program. Derudover findes naturligvis en app.

Priserne ligner noget, vi kender i forvejen. Premium service, med ubegrænset musik på ubegrænsede medier ligger på 99 kroner om måneden, og premium til ubegrænset musik kun på computer koster 49 kroner. 

ANNONCE