Nyhed

Ø-festival udvider med store, danske navne

Skarø Festival præsenterer en lang række upcoming og solide danske artister

Den 30 år gamle øfestival Skarø, der er placeret i det sydfynske Øhav, har gennem årene udviklet sig fra at være en lille harmonikafestival, over en havefest, til nu at være en reel festival med store danske navne på plakaten. 

Festivalen er unik, i og med den er placeret på den lille ø Skarø, hvor der normal kun er 30 fastboende mennesker. Derfor profilerer festivalen sig også på at være en festival for alle, med så bred en målgruppe som for de 25-70-årige. Det skyldes, at festivalen tror på, at der kan opstå et stærkt fællesskab i at være samlet på en så lille ø, der går ud over alder og musikgenrer. 

I år kan festivalen så præsentere navne som Shaka Loveless, Julie Maria, Christian Hjelm, Folkeklubben, Rugsted & Kreutzfelt, Love Shop, Hess Is More, Indians, Helsinki Poetry, The Eclectic Moniker og sidst tilføjede Sebastian Lind. 


Festivalen løber fra den 10. til den 13. juli og tog sidste år navn efter 60'ernes og hippiernes love ins, for at understrege det kærlige, jordnære og back-to-basics-agtige, som festivalen står for. 

Du kan derfor købe billet og se hele programmet på www.lovein.dk og følge med på www.facebook.com/skaroe.

ANNONCE