Nyhed

Panamah giver efterårskoncerter

Den danske elektropop-trio tager nyt materiale med til Aarhus og København i efteråret

Det danske elektropop-ensemble Panamah albumdebuterede i 2011 med "Ud af stilhed", der af af GAFFAs anmelder blev betegnet som "absolut en debut, der kan mærkes". Siden har de fulgt debuten op med singlerne "DJ Blues" og - senest - "Børn af natten" og arbejder i skrivende stund på deres album nummer to.

Det skulle være klar i sensommeren, og er således med i bagagen, når gruppen giver koncert i Lille Vega på Enghave Plads i København den 26. november. Inden da kan de iøvrigt opleves på den forestående weekends SPot Festival i Århus.

I 2011 var Panamah blandt VEGAs Udvalgte, og dengang fortalte guitarist Peter Lützen blandt andet til GAFFA: "Vi gør en dyd ud af ikke at underlægge os nogen former for retningslinjer". Han suppleredes af gruppens ankermand Anders Christensen: "Vi har ingen faste roller i bandet, og vi bidrager alle med input til de forskellige faser og facetter af dét at lave musik".

Det ligger dog nogenlunde fast, at Panamah - foruden de to herrer - består af sangerinden Amalie Stender (billedet) og trækker på et eklektisk miks af inspirationskilder, som spænder fra nutidige navne som Junior Boys, Booka Shade og Bat For Lashes til legender som Kate Bush, Simon & Garfunkel og The Smiths.

Tematisk kredser gruppens tekstunivers blandt andet om nattelivet: "Hvor "DJ Blues" fortalte historien om en pige, der tog en vis afstand fra nattelivet, så fortæller "Børn Af Natten" historien om dem, der lever i og for nattelivet – på godt og ondt" hedder det således i en pressemeddelelse om gruppens populære singeludspil.

Billetter til efterårets københavnske koncert koster 175 kroner eksklusive gebyr og kan erhverves via Billetnet, landets posthuse og på Vegas egen hjemmeside.

To dage efter koncerten på Vega kan Panamah opleves i det østjyske, når de den 28. november optræder på Train i Århus. Også her kan man sikre sig billet for 175 kroner, hvortil kommer det obligatoriske gebyr.

 

 

ANNONCE