Nyhed

Premiere: Se Ulvetimens nye video

GAFFA kan som de første vise den stemningsfulde og eftertænksomme Aarhus-gruppes nye musikvideo

Den aarhusianske gruppe Ulvetimen, der dyrker eftertænksom og stemningsfuld musik, har netop udsendt deres selvbetitlede debut-ep, og i den forbindelse har GAFFA fået lov at holde premiere på gruppens nye musikvideo, "Manden Uden Navn". Både sangen er videoen er en slags forlængelse af gruppens forrige single og video "Dem, Vi Drunker".

Om projektet Ulvetimen har sanger og sangskriver Kristian Kjærulff Ravn tidligere fortalt til overspring.dk:

"Ingmar Bergman lavede i 1968 en film der hed "Vargtimmen", som på dansk er Ulvetimen. I filmen beskriver han den magi, der opstår i de sidste timer af natten, før dagens frembrud. I de timer er der statistisk set flest børn, der bliver født og flest folk, der dør. Tekstuniverset omhandler mange af de samme emner, og det er noget, jeg synes, der virkelig er interessant samtidig med, at det er virkelig uhyggeligt."

Ulvetimen kunne tidligere på månden opleves på Spot Festival, hvor GAFFAs anmelder uddelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende:

"Det var smukt, mørkt og melankolsk, med stemningsskabende bidrag fra især de akustiske instrumenter, altså celloen, vibrafonen, mandolinen, klaveret og træk- og mundharmonikaen. Amalie Thusgaard udgjorde en flot, lys kontrast til Kristian Kjærulff Ravns stemme, og i det hele taget var Ulvetimen rendyrket vellyd. Sangene, hvoraf flere var i valsetakt, gav associationer til navne som Nick Cave, Tom Waits, The National, Mark Lanegan og Tindersticks, og sine steder også Kaizers Orchestra i de mere tempofyldte, Balkan-påvirkede passager."

Se musikvideoen til Ulvetimens første single, "Dem, Vi Drukner":

 

Og se videoen til "Manden Uden Navn":

ANNONCE