Nyhed

Sidste navne til Danmarks Grimmeste Festival afsløret

Festivalen er nu klar med hele årets program

Danmark Grimmeste Festival, der i år kan fejre sit 10 års jubilæum, fuldender nu programmet med de sidste navne:

10 års jubilæumsshow
Peter Sommer (billedet)
Velvet Volume
Roxy Jules
Bon Homme
Julaw
Hans Thimes
Mont Oliver

Blandt ovenstående har vi den anmelderroste trubadur Peter Sommer, rockkvinden Roxy Jules aka. Julie Runa, det aarhusianske hiphopnavn Julaw og trioen Mont Oliver, der i mandags udgav deres debutsingle "White Sheets".


Festivalens 10 års jubilæumsshow er programsat til fredag aften, og selvom hele programmet nu er fastlagt, er der i anledningen af jubilæet stadig plads til overraskelser denne aften: "Man kan ikke have rund fødselsdag uden at markere det, så Grim Fest lukker fredag aften på Skovscenen med et 10 års jubilæumsshow. Hvad det går ud på, er man nødt til at stille sig foran scenen klokken 01.00 for at finde ud af, men vi er ikke i tvivl om, at det bliver et godt sted at stå," siger festivalsarrangørerne. 

Foruden de i dag offentliggjorte navne gæster følgende artister festivalen: The Floor Is Made Of Lava, MØ, The Broken Beats, Sky Architects, Flødeklinikken, Dance With Dirt, Go Go Berlin, Barbara Moleko, Tako Lako, Hatesphere, Eaggerstunn, Pede B & DJ Noize, So-So Echo og mange flere.

Grimfest afholdes 1-3. august i Aarhus, og billetterne kan findes via GAFFA Live.


ANNONCE