Nyhed

Apparatjik klar med videoteaser

Kun på GAFFA.dk: Se den eksklusive videoteaser for Apparatjiks kommende liveshow på SMK

Fredag den 3. maj indtager musikkollektivet Apparatjik den store Scene på Statens Museum for Kunst. GAFFA kan nu vise teaseren for arrangementet.

Apparatjik består af fremtrædende navne fra både den danske og internationale musikscene, og tæller således Jonas Bjerre fra Mew, Guy Berryman fra Coldplay, Magne Furuholmen fra A-ha og producer Martin Terefe. Gruppen blev dannet i 2008 som et midlertidigt velgørenhedsprojekt, men har siden indspillet to album og givet adskillige liveshows verden over.

Supergruppen har for vane, med lige dele musikalsk og visuelt islæt, at levere særprægede liveshows. Således har gruppen spillet på både Serpentine Gallery i London og Neue Nationalgalerie i Berlin, og på Orange Scene på sidste års Roskilde Festival.

Når Apparatjik gæster SMK til maj udfordres koncertkonceptet atter på ny, hvor kvartetten vil fremføre koncerten fra en særligt konstrueret kube. Med henvisning til den ungarske billedkunstner Lásló Moholy-Nagy og dennes skelsættende billedeksperimenter har gruppen navngivet kuben "The Light Space Modulator". Kuben vil, udover at indramme og iscenesætte gruppen under koncerten, også fungere som katalysator for et opsigtsvækkende visuelt show. Og netop denne kube, blandt andet, kan man få et glimt af i teaseren for showet, som GAFFA kan vise her.

Liveshowet med Apparatjik finder sted på Statens Museum for Kunst fredag den 3. maj. Find billetter til koncerten via GAFFA Live.