Nyhed

Sys Bjerre springer ud som storyteller

Til april kan man opleve popsangerinden i nye rammer

Onsdag den 24. april springer Sys Bjerre ud som storyteller. Det sker i forbindelse med storytellershowet "Historier fra det virkelige liv" med Henrik Strube og Gravers Graversen, som i år afholdes på Bremen Teater i foyeren.

Konceptet har kørt i næsten otte år, og har opnået næsten kultstatus i København. Henrik Strube og Gravers Graversen fortæller historier fra deres eget liv, og inviterer en perlerække af kendte personligheder til at gæstefortælle. Og nu er turen så kommet til Sys Bjerre, fordi hun ifølge Strube "er et ordmenneske. Hendes sangtekster former sig som små noveller, hvor hendes meninger udfolder sig i poesi".

Sys Bjerre brød igennem i 2008 med megahittet "Malene", der hærgede det ganske land sommeren over. I kølvandet på singlen kom Sys Bjerres debutalbum "Gør Det Selv", som GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt under overskriften "Malene er ikke alene – Sys Bjerre er sprængfyldt med hits" gav fem stjerner. Siden debutalbummet er det blevet til yderligere to plader fra Sys Bjerre, og derudover har hun ved flere lejligheder arbejdet med andre musikere, blandt andre Magtens Korridorer på sangen "På Vej".


Udover Sys Bjerre kan man også opleve sanger og sangskriver Niels Skousen (den 8. maj) og skuespillerinde Charlotte Fich (den 5. juni).

Køb billetter til arrangementet her.

ANNONCE