Nyhed

To danske stemmer mødes på duoturné

RebekkaMaria & The Hymnboy drager på turné sammen

I maj måned ifører Jonas H. Petersen, bagmanden fra Hymns From Nineveh, sig atter sit alias The Hymnboy for at krydse musikalske klinger med sangerinden RebekkaMaria. Sammen vil de to sangskrivere og vokalister drage på turné i både Danmark og Sverige. 

Sangene, publikum har i vente, er nye arrangementer af de tos respektive bagkataloger, som blandt andet udkom sidste år digitalt på deres fælles udgivelse "Friendly Duets", der bestod af liveoptagelser fra 10 koncerter. Her fremføres sangene med vokalerne i centrum, sårbart, intimt og i akustiske folk-fortolkninger. Både numre, som RebekkaMaria har skrevet til sit tidligere band Lampshade, sit første solo-projekt As In Rebekka Maria, samt sit nye solo-projekt i eget navn, er opført som duetter med Jonas H. Petersen. Ligeledes er Hymns From Ninevehs storladne værker blevet nedbarberet og opført i helt nye versioner med de to sangere i front. 

Det er absolut ikke første gang, at RebekkaMaria og The Hymnboy har arbejdet sammen og omarrangeret hinandens sange. De har optrådt sammen til utallige koncerter i domkirker, koncertsale, festivaler og på museer som Louisiana og Statens Museum for Kunst.  

Ved deres optræden på sidste års Spot Festival måtte flere hundrede gå forgæves til den meget velbesøgte og anmelderroste koncert. GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt gav koncerten fem stjerner og skrev "… det var lutter englelyd. Jeg kunne sagtens have klaret lidt mere."

Billetter til koncertene kan blandt andet købes via GAFFA Live.

Datoerne til duoturneen i Danmark er som følger:

08.05: Dexter, Odense

09.05: Gjethuset, Frederiksværk

11.05: Gimle, Roskilde

16.05: Godset, Kolding

17.05: Det Bruunske Pakhus, Fredericia

18.05: Bygningen, Vejle

 

ANNONCE