Nyhed

Trailerpark Festival klar med første navne

Den københavnske festival offentliggør de første optrædende og åbner billetsalget

Trailerpark Festival har offentliggjort de første tre navne til årets festival, nemlig CTM, Rangleklods og When Saints Go Machine. Billetsalget er samtidig gået i gang til festivalen, som finder sted i Enghaveparken i København 1.-4. august.
 
"Vi søger altid at give så mange som muligt en så god festivaloplevelse som muligt – der skal være plads til alle. Der er derfor åbnet for billetsalget med en pris på kun 300 kroner for et festivalarmbånd" udtaler festivalens pr-ansvarlige Kristoffer Rom.

Rangleklods
Med udgivelsen af debutalbummet "Beekeeper" i 2012 bevægede danske Rangleklods sig ud over den berlinske undergrundsscene og har siden haft stor succes inden for Danmarks egne grænser. Siden Rangleklods spillede i et fyldt Cosmopol-telt på Roskilde Festival samme år, har Trailerpark festival haft lyst til at booke den roste musiker.  Derfor er det nu med begejstring, at festivalens arrangører offentliggør Rangleklods som et af de tre hovednavne i 2013. Rangleklods udgiver en ny ep i april.

CTM
Har man læst musikblogs eller hørt DR's radiokanal P6 Beat i de seneste par måneder, har man sandsynligvis hørt om projektet CTM. Med singlen "Jewel" har CTM, som er et musikalsk samarbejde med Cæcilie Trier i front, leveret den mest afspillede danske single på P6 i den seneste måned. Konstellationen har på kort tid vakt stor begejstring og opmærksomhed i musikmiljøet, både i Danmark og i udlandet. Blandt andet udenlandske musikmedier som amerikanske Gorilla vs Bear, engelske the405 og tyske No Fear of Pop har erklæret deres kærlighed til CTM.
Med den nyligt udgivne ep, "Variations", i ryggen er Cæcilie Trier med band klar til at forføre Trailerpark Festival med sin 80'er-inspirerede alternative pop.

When Saints Go Machine
Sidst, men ikke mindst er festivalen stolt af at kunne præsentere When Saints Go Machine (billedet). Som Trailerpark Festival selv beskriver dem, "et af dansk musiks absolut mest interessante og anerkendte bands". Bandet er kendt for stemningsfuld elektronisk musik i kombination med håndspillede instrumenter og nærværende vokal. Bandet har et nyt album på vej

Billetsalget til festivalen er netop åbnet via Billetto.

ANNONCE