Nyhed

Allan Olsen udgiver livealbum

De to nylige aftener med damerne bliver foreviget på snarest mulig udgivelse

Det har om noget været Allan Olsens år med den anmelderroste udgivelse "Jøwt" og ikke mindst talrige udsolgte koncerter rundt omkring i landet. Olsen har turneret både forår, sommer og efterår/vinter og spiller i aften årets sidste koncert i Lemvig. Især forårsturnéen med titlen "Verdensturné i Vendsyssel" var ekstraordinær, da det kun var spillesteder nord for Limfjorden, der fik besøg af spillemanden.

De to sidste weekender har budt på to specielle Olsen-aftener i Aarhus og København, hvor han til lejlighederne fik selskab af sangerinderne Randi Laubek, Annika Aakjær, Dorthe Gerlach, Maria Timm og svenske Marie Bergman. "Allan Olsen, sangene og d'damer" var titlen på de to udsolgte koncerter, og fredag på sin Facebook-side annoncerede Olsen så, at en liveudgivelse er på vej:

"Hvad skal albummet hedde?


Kære Possums!

Åh hvilke to wonderbra-vidunderlige og udsolgte koncerter med d'Damer i Kbh og Aarhus. Tak for deltagelse til de over 3.000, der fik billet. Til jer - og ikke mindst alle i andre:

Vi udgi'r snarest muligt hele herligheden - eller i hvert fald så meget, der er plads til - på CD.


Nu er spørgsmålet:

Hva' skal CD'en hedde??

Kom fluks med forslag!"


GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez var meget begejstret for koncerten i Aarhus og skrev blandt andet i sin femstjernede anmeldelse:

"Olsen og damerne er så absolut en vellykket omgang, og det er en skam, de kun spiller to gange, for det er bestemt en oplevelse, man kunne unde mange flere af landets koncertgængere."

GAFFA følger naturligvis op på trackliste og udgivelsesdato, når der er nyt omkring det.


 

ANNONCE