Nyhed

Billetsalget til Roskilde Festival 2014 er i gang

Nordens største musikfestival har skudt billetsalget i gang, hvor der både er taget højde for skrabede budgetter og velgørende formål

Billetsalget til Roskilde Festival 2014 er blevet skudt i gang, og i år er der flere nye initiativer forbundet med salget. Først og fremmest har folkene bag festivalen indført en såkaldt flex-pay-ordning, hvor den enkelte festivalgæst selv kan vælge, hvordan afbetalingen på billetten skal forgå.

"Vi tror på, at Flexpay kan blive et hit blandt Roskilde Festivals kommende gæster, hvor langt størstedelen jo er studerende, der ikke råder over store pengesummer i hverdagen. Så her er muligheden for at betale lidt af på festivalbilletten på en fleksibel måde uden at føle sig tvunget til at tømme bankkontoen," udtaler Christina Bilde, talskvinde for Roskilde Festival.

Et andet nyt tiltag, som er blevet indført i forlængelse af billetsalget, er den særlige "Make A Change"-billet, hvor man ud over købet af billetten til Roskilde Festival 2014 donerer 100 kroner til velgørenhed via Foreningen Roskilde Festival. Overskuddet fra "Make A Change"-billetsalget går i 2014 til projekter for unge i Mellemøsten.

Det er endnu kun muligt at købe partoutbilletter til festivalen, hvor tilkøbsmuligheder som "Get A Tent" samt endagsbilletter bliver sat til salg senere. Find billetter til Roskilde Festival her

Roskilde Festival finder sted i dagene 29. juni-6. juli. Find billetter via GAFFA Live.

 

ANNONCE