Nyhed

Caroline Henderson arrangerer ekstra julekoncert

Efterspørgslen til Caroline Hendersons årlige julekoncerter har været så stor, at der nu er arrangeret en ekstra i København

I 2010 afholdt Caroline Henderson for første gang en række julekoncerter i København, som viste sig at være en stor succes – så stor, at hun sidenhen har gjort sæsonkoncerterne til en fast tradition. I år var julekoncerterne skemalagt til at finde sted i henholdsvis Skt. Pauls Kirke i Aarhus den 14. december og Christians Kirke i København den 15. december, men efter et flot billetsalg er der nu blevet arrangeret endnu en koncert den 22. december i København.

Koncerterne byder ud over en række julesange også på flere gæsteoptrædener og sidst, men ikke mindst Caroline Henderson, som er en af Danmarks største jazzsangerinder. Hun bliver igen i år ledsaget af sin faste pianist Nikolaj Hess samt multiinstrumentalisten Gustaf Ljunggren.

Den første udgave af Caroline Hendersons julekoncerter i 2010 blev dengang anmeldt af GAFFAs Ivan Rod, der gav koncerten i Christians Kirke fire stjerner under overskriften: "Lettere ufokuseret koncert efterlader trods alt indtryk af en stærk kunstnerisk enhed."

Caroline Henderson har en fortid i Ray Dee Ohh, men gik i solo efter gruppens opløsning i begyndelsen af 1990'erne. Siden da har hun udgivet 12 album, hvoraf det seneste "Lonely House" blev udsendt tidligere i år. Albummet fik en flot karakter af Ivan Rod, der med fem stjerner skrev følgende: "Klædeligt skramlet udtryk præger Caroline Hendersons entré på kabaretscenen."

Der er allerede nu udsolgt til koncerten i Christians Kirke i København klokken 15.00 og få billetter tilbage til koncerten samme dag og sted klokken 18.00. Billetter kan findes her.

ANNONCE