Nyhed

Copenhell fejrer femårs fødselsdag i 2014

Copenhell inviterer til Danmarks tungeste fødselsdagsfest, når arrangørerne for femte gang afholder landets største metal-festival

Når Copenhell i 2014 åbner dørene for de hårdeste bands og de voldsomste moshpits, bliver det til en hård femårs fødselsdagsfest. Danmarks største metal-festival har i fire år leveret metal til headbangere fra ind- og udland, og det skal fejres i 2014, hvor folkene bag lover endnu mere af samme pose.

Copenhell er siden 2010 blevet afholdt på Refshaleøen i København og er på kort tid blevet en fast tradition for rockfans og metalheads. Som festivalen selv siger det, rammer helvede igen Refshaleøen den 12.-14. juni 2014, og billetsalget bliver skudt i gang den 31. oktober. Indtil da kan du nyde den korte teaser fra festivalen herunder.

Navne til programmet for Copenhell 2014 forventes at blive offentliggjort fra engang i efteråret og løbende frem til festivalen i juni. Til dette års udgave af Copenhell kunne man blandt andre opleve Alice In Chains, Newsted, Scarred By Beauty, Essence, By The Patent og Malrun.

ANNONCE